RENT A CAR AERODROM BEOGRAD   whatspp   viber

Rent a car blog

Horoskopski znaci i vožnja, ko su najbolji, a ko najgori vozači?

Horoskopski znaci i vožnja, ko su najbolji, a ko najgori vozači?

Istraživanje, koje je nedavno  sprovedeno u Americi na uzorku od čak 100.000 ispitanika, pokazalo je kako se vozači ponašaju u saobraćaju u odnosu na svoje znake u horoskopu. Među brojnim zanimljivim istraživanjima koja se svakodnevno sprovode širom sveta (ponajviše u SAD), nije mali broj onih koja se odnose na saobraćaj, automobile i automobilizam.

Rezultati su pokazali da su za najveći broj saobraćajnih prekršaja odgovorni vozači rođeni u znaku Riba, zatim Ovnovi, Vodolije, Jarčevi i Vage. Najmanje u saobraćajnim nesrećama učestvuju Blizanci, Rakovi i Lavovi.

Bez obzira da li na horoskop gledate kao na zabavu ili nešto ozbiljnije, moglo bi vas zanimati što vaš horoskopski znak kaže o vašim vozačkim (ne)sposobnostima. Možda ćete se zaista  samo dobro nasmejati i zabavati, a možda ćete i prepoznati sebe ili neku blisku  osobu iz porodice. Ponekad nam se čini da ono najgore izbija iz iz nas dok smo za volanom u saobraćajnom špicu kada žurilo na posao. Kao pešak sigurno nećemo početi da vičemo na nekoga ako vas pretekne ili iseče na pešačkom prelazu, dok za volanom stvari stoje drugačije. Evo u nastavku teksta za svaki  horoskopski znak ponaosob opis kakvi su vozači.

Ovan

Voli brzu vožnju, voli da pretiče, voli da osetu adrenalin! Ponekad nema empatiju prema suvozaču pa se ljudi često plaše sa njim da se upuste u vožnju. Ovan vozač bez obzira da li je muškarac ili žena, ima odlične reflekse, uvek kometariše vožnju drugih pretpostavljate naravno uvek u svoju korist. Privlače ih brzi automobili.Osobe rođene u znaku ovna su neumorni vozači i nikad ne ispituju svoje vozačke odluke. Međutim, kod ovnova postoji rizik da u nekom trenutku pokažu karakteristike agresivnog vozača zbog njihove ponekad preterane samouverenosti. Među te karakteristike spadaju, između ostalog, vožnja iznad ograničenja i učestala upotreba sirene.

Bik

Bikovi su odlučne i fokusirane osobe koje u  o bezbednosti.  Međutim, zbog njihove tvrdoglavosti i posesivnosti ponekad se mogu naljutiti na drugog vozača kada im na primer ukrade mesto na parkiralištu.Njega ćete videti kako smireno vozi dok sluša laganu muziku. Oni nisu opasni vozači. Vole sigurne automobile. Sigurnost im je uvek na prvom mestu. Međutim ako ih neko izaziva, provocira u vožnji i te kako umeju da odgovore. Tada je njihova vožnja energičnija od Ovnovske.

 Bik vozi sporo, sigurno, ali može da plane za tren.

Blizanci

Čim uđu u kola puštaju svoju omiljenu muziku. Spretni su vozači. Privlače ih kola koja ne troše mnogo, koja nisu skupa za održavanje. To su ona kola koja su za gradsku vožnju. Lako se zadovolje jednim modelom i već posle godinu, dve biraju nova kola. Ne vezuju se za automobile koje kupuju.Osobe rođene u ovom znaku retko se umaraju za volanom, a osim toga sjajni su suvozači na putovanjima jer pomažu vozaču. S druge strane, zbog njihove brbljivosti i manjka pažnje, lako ih je omesti za vreme vožnje. Ako se voze sami, onda se dosađuju pa ne često posežu za telefonom kako bi nazvali nekoga za razgovor.

 

Rak

Obzirom da pouzdani rak nikada ne kasni, uvek na putovanja kreće na vreme tako da se ne događaju trenuci u kojima mora juriti i voziti opasno da bi nadoknadio vrijeme. Osobe rođene u ovom znaku za volanom su pouzdane, odgovorne i uvek koriste pojas i poštuju saobraćajne propise. Rakovi su vrlo osetljivi na kritike pa rakovi vozači moraju raditi na tome da akcije drugih vozača shvataju manje lično.Kako u svemu traže neki oblik doma i porodičnog okruženja tako i kola doživljavaju. Auto im služi da se prevezu od tače A do tačke B i obavezno nose neku hranu u šerpama i loncima.

 

Lav

Osobe rođene u znaku lava su samouverene i hrabre, a obzirom da su i lideri uvek su prvi izbor kada se bira ko bi trebao sesti za volan na putovanju.Negativna strana lava vozača je ta da su lavovi pomalo narcisi, pa se za vreme vožnje može dogoditi da umesto u put gledaju u svoj odraz u retrovizoru. Neće tek tako kupiti bilo koja kola. Štedi, čak ulazi i u kredit i kupuje ono što je po njegovom ukusu. Voli oštru vožnju i jako ga nervira ako ga zaustavi saobraćajna policija. Tada gunđa i svađa se.

 

Devica

Osobama u znaku device na prvom mestu je da kola budu sigurna i udobna. Podrazumeva se da kola cakle, da su čista, sređena i da nema  baš ni jedne suvišne stvari u njima. Devica je odličan vozač. On vozi "školski" sve po pravilima i propisima i zato primećuje svaku i najmanju grešku drugih učesnika u saobraćaju. To ih iritira.Neprestano proučavaju put u potrazi za opasnošću. No, njihova preterana briga može uzorkovati i velike probleme. Oprezne i plašljive device su, naime, sklone nesrećama.

horoskopski znaci i voznja

 

Vaga

Kao i u životu tako i u sabraćaju vagaju odnosno diplomatski vozi. Nikada se neće iznervirati, a ako se i iznervira to ga brzo prođe. Vagama je vožnja uživanje i opuštanje. Kola koja voze vage su skladna, često i skupa ali nikako da privlače pažnju.Mana vozača vaga je ta što su s vremena na vreme neodlučni za volanom i trebalo bi ubrzati donošenje odluka u vožnji.

 

Škorpija

Ako može da bira to će biti crna boja automobila. Kako je sva mistična i vožnja škorpija je takva. Nikada nećete moći da predpostavite kako će se  ponašati u saobraćaju što može biti problem. Ozbiljni su vozači, odmereni. Ali, ako im neko stane na put tada pokazuju onu mračnu stranu svoje ličnosti.

 

Strelac

Obožava da vozi kola. Svaka vožnja je za njega mini avantura. Obožava sportske automobile. Nije mu strano da pokupi auto stopera jer on voli ljude i voli da razmenjuje mišljenja. Siguran je vozač ali ponekad brza vožnja ume da ga povede i tada malo pretera. Pojas je uvek vezan..Vatreni Strelčevi uživaju da budu u pokretu, pa najčešće polože čim napune 18 godina. Vole brzu vožnju i brze automobile. Uživaju da voze noću i to sami, da puste muziku i osete puls grada.

 

Jarac 

Savestan i pouzdan vozač, redovno vozi auto na mali ali i veliki servis. Voli elegatne i sigurne primerke automobila.Nikada se neće upustiti ni u najmanju rizičnu situaciju. Gotovo da nema odnos prema automobilu. To je sa za njega samo prevozno sredstvo da go odveze do posla ili kada mora nešto da obavi. Ne poklanja puno pažnje kolima i ne vezuje se za njih. Ono što je njemu jako bitno je samo redovno održavanje auta.

 

Vodolija

Prilično je impulsivni vozač koji nema baš "normalan" odnos prema vožnji. Često ćete ga videti kako ulazi u jednosmernu ulicu u suprotnom pravcu. Naravno, muzika je pojačana do daske i svi su krivi samo ne on. Nema dovoljno strpljenja za druge učesnike u saobraćaju i često se raspravlja sa drugima tokom vožnje.

 

Ribe

Iako deluju rasejano i sanjari su, Ribe su zaista dobri vozači. Iznenađujuće za njih one vole skupe i luksuzne automobile. Dosta pažnje posvećuju sređivanju automobila i tehničkom održavanju. Ne vole da pozajmljuju kola prijeteljima, jer ih doživljavaju kao mini dom.

Nadamo se da Vam je tekst bio zanimljiv. Koji ste vi znak u horoskopu i da li ste se prepoznali u opisu? Podelite sa nama mišljenje u komentarima. Vaš Unirent rent a car !


Komentari ()

Jeca Pereca
Jeca Pereca
Link

Uh! E jednom da me neko dobro opiše. Ja sam Blizančica i sve, ali sve je tačno. :D
2
0

Dodajte komentarPročitajte i ove tekstove

Razlozi za iznajmljivanje vozila

Razlozi za iznajmljivanje vozila

Putovanja su potreba čoveka. Oni ga usrećuju, oplemenjuju, ona su hrana za dušu. Veoma je važno kako putujete i kakva saobraćajna sredstva koristite. Koje su prednosti iznajmljivanja vozila?


Pročitajte više

5 situacija koje mogu da znače da ste u opasnosti, a da toga niste ni svesni

5 situacija koje mogu da znače da ste u opasnosti, a da toga niste ni svesni

Prevaranata ima uvek i svuda. Ciljaju svakoga, bez obzira na godine i poreklo, što deluje zbunjujuće, jer se nikada ne zna ko će sledeći biti na udaru. A osim toga, kriminalci i prevaranti postaju sve sofisticiraniji u svojim pokušajima da vam se približe i iskoriste svoje veštine da vas prevare ili napadnu. Ipak, ono što možemo da uradimo je da naučimo i budemo svesni njihovih najčešćih trikova. Zato hajde da zajedno prođemo kroz ovih 5 situacija koje mogu da znače da ste u opasnosti, a da toga niste ni svesni, koje smo za vas pripremili.


Pročitajte više

Zašto se javljaju vibracije na volanu i šta raditi u tom slučaju?

Zašto se javljaju vibracije na volanu i šta raditi u tom slučaju?

Ako volan počne da se trese u toku vožnje vožnja postaje stresna, naporna i nebezbedna, i definitifno nešto nije u redu sa vozilom. Najvažnije je da vozač ne počne da paniči, to što se volan trese ne znači da će nužno auto da se pokvari, ali ipak problem ne sme da se zanemari.


Pročitajte više