RENT A CAR AERODROM BEOGRAD   whatspp   viber

Rent a car blog

7 automobila po izboru dama

7 automobila po izboru dama

Nije bilo lako doći do kratke liste od svega 7 automobila po izboru dama. Brojni su faktori (emotivni i praktični) koji utiču na ovaj izbor. Ipak, svaka ovakva lista je pomalo subjektivna, tako da će uvek biti dama koje će reći da bi one napravile potpuno drugačiji izbor. Ali, ako smo vas zainteresovali, ostanite sa nama do kraja teksta i saznajte koje bi to automobile dame volele da poseduju.

#1. SUV/Crossover: Volvo XC90

Ovo je auto u koji se žene veoma lako zaljubljuju, jer s obzirom na nove tehnologije i stajling, zaista deluje impresivno. Ipak, svako malo se lansira neki novi automobil za koji već unapred znate da će doživeti ogroman uspeh. Novi Volvo XC 90 je idealan porodični i poslovni automobil, koji možete iznajmiti i kod nas. Ako tražite stil, udobnost, prostor i sigurnost – ovaj auto je pravi izbor za vas.

Napravio je veliki skok u poređenju sa svojim prethodnikom. Pored vrhunske bezbednosti, sistem za informisanje i zabavu u ovom automobilu je elegantan i intuitivan. Sve to, čini ga jednim od najimpresivnijih automobila današnjice. Udoban je, elegantan, ali izuzetno praktičan, a u verziji sa sedam sedišta je, po svojoj svestranosti, poput višenamenskih vozila. Sve u svemu – odličan!

#2. Povoljan a odličan: Scion iM

Snažni Scion iM je mogao da pobedi i samo svojim izgledom. Ovo je vozilo koje izgleda osvežavajuće zabavno i energično. Ima odličan odnos cene i kvaliteta, funkcionalan je i pogodan i za gradske, i za ruralne korisnike.

Ipak, prvenstvno njegov urbani izgled stavlja ga na listu najboljih. Pored toga, dobio je i visoke ocene za bezbednost, a nudi i mnogo dodataka koje žene vole. Nažalost, Tojota ga više ne pravi, pa ako želite da ga kupite, požurite, dok još uvek može da se pronađe poneki.

#3. Automobil iz snova: Mazda MKS-5 Miata

Koja žena, koja poznaje automobile, ne voli lepoticu kakva je Mazda MKS-5 Miata? Preživela je više od četiri generacije, a svet je još uvek oduševljen ovim njom. Ali zašto je baš dame toliko vole?

Veličina je taman, za jednu stvar: lako se iz nje ulazi i izlazi, čak i na štiklama. Takođe, ovaj auto dobio je i mnogo nagrada. Mazda MKS-5 Miata je sigurna, pristupačna, prelazi fantastičnu kilometražu, a isto tako ima i mnogo snage. Da ne pominjemo to da ćete ovaj auto osećati kao produžetak sopstvenog tela. Oni koji ga vole kažu da nijedan drugi roudster ne izaziva takvo uzbuđenje u toku vožnje. To nije auto kakav vam treba - to je auto koji želite da imate.

#4. “Zeleni” automobil: BMW i8

Ovaj hibridni, BMW i8, je fino podešeno umetničko delo, od krilnih vrata, preko izvanrednog dizajna kabine, do napredne tehnologije koju poseduje. On čini prekretnicu za nemačkog proizvođača automobila.

Predodređen je da bude genetski fond iz kojeg svi budući automobili crpe inspiraciju. U vreme kada se čini da svi traže niže emisije izduvnih gasova i veću efikasnost, BMW je isporučio automobil koji je živi dokaz da još uvek postoji održiva i zabavna budućnost za sportski model.

Sve u vezi sa ovim automobilom bilo je neobično, utopijsko, iznenađujuće i jedinstveno od samog početka. Reklamirali su ga poetično, kao – “tako čvrst, a tako lagan”. Ukratko, fenomenalna mašina!

#5. Luksuzni automobil: Jaguar XE

Nema žene koja voli automobile, a da u svojoj garaži ne bi volela da ima jednu ovakvu divlju mačku, kakav je Jaguar XE. Čini se da ovaj auto ne samo da vozi, već kao da lebdi. Aluminijumska arhitektura čini ovo vozilo lakim, čvrstim i sjajnim. On je sprinter koji skreće pažnju na sebe, istovremeno čineći vožnju zabavnom i ženstvenom.

Spolja, njegov senzualni dizajn ima diskretne oznake Jaguara, nešto što biste očekivali od svog omiljenog vrhunskog dizajnera. Kabina mu je lagan i prozračan prostor, ukrašen senzualnim drvetom i metalom, uz opuštajuća sedišta sa 14 položaja. Na kraju, sve se svodi na to da se kada vozite ovaj auto, osećaćete kao moćna, snažna i prelepa žena.

#6. Automobil sjajnih performansi: Mercedes AMG GT

Ko može da odoli zvuku i osećaju Mercedes AMG GT modela? Ovo je auto koji oduševljava sva vaša čula, i koji je uživanje voziti. Dizajn mu je senzualan, sportski i jednostavan, sa “nosom” koji se proteže do Marsa, prelepom linijom krova, i atletskim leđima. V8 zvuči samouvereno, a automatski menjač mu je vrhunski. Zaista je sportski, jednostavan, ali izuzetno atraktivan. Na putu, to je precizan automobil sa mnogo vučne snage.

#7. Porodični automobil: Honda Odyssey

To nije automobil koji izgleda seksi, ali ipak je automobil koji žene vole, i to iz veoma praktičnih razloga. Naime, Honda Odyssey ima skladišta svuda. Sedišta se lako preklapaju (čak i treći red).

Unutra ima dovoljno prostora da se deca osećaju udobno, a ima i dovoljno snage da vas izvuče iz saobraćaja sa svojih 3.5l V6 motorom od 248 konjskih snaga. Nenadmašan je čak i za dugo putovanje automobilom, jer sa jednim rezervoarom može da pređe i do 800 km. Ekonomičan je, i odličan izbor za veće porodice.

I to bi bilo to…

Nadamo se da ste se zabavili, jer to i jeste bio cilj ovog teksta. Kao što smo već rekli, svaka ovakva lista je veoma individualna stvar. Ipak, ovo su automobili koje po svetu vozi veliki broj dama. Kod nas su to, većim delom jednostavniji i jeftiniji automobili, ako uopšte imaju svoje, jer kod nas još uvek nema mnogo porodica sa više automobila, pa tako žene mahom i nemaju lično svoje.

Bilo kako bilo, drage dame, ukoliko poželite da provozate neki od svojih omiljenih automobila, rent a car agencija Unirent je uvek tu za vas. A u našem bogatom voznom parku, sasvim sigurno ćete pronaći nešto baš po svojoj meri. Preostaje nam samo da vam, u ime cele agencije Unirent, poželimo srećan put!


Komentari ()

Dodajte komentarPročitajte i ove tekstove

Akvaplaning - kako ga izbeći i kako reagovati, gume

Akvaplaning - kako ga izbeći i kako reagovati, gume

Nakon jakih padavina i oluja, na putevima se pojavljuje veća količina vode koja utiče i na sigurnost i bezbednost vožnje. Javlja se takozvani akvaplaning. Šta je akvaplaning, kako ga izbeći i kako reagovati ako se ipak naleti na veću količinu vode.


Pročitajte više

Boje automobila koje su u trendu i najtraženije na tržištu

Boje automobila koje su u trendu i najtraženije na tržištu

Svake godine, počevši još od daleke 1953. godine, kompanija Axalta, koja je jedan od vodećih snabdevača boja za automobilsku industriju pravi istraživanje na temu koje boje automobila su najtraženiji i najaktuelnije.  Što se tiče celokupnog tržišta bela je i dalje dominantna. Jedan od najvećih razloga je to što  bela odbija sunčevu toplotu, a naravno da utiče i ekonomski momenat jer  za nju nije potrebna posebna doplata. Prema Axalti, 35 posto prodatih automobila prošle godine bilo je sa belom bojom. Posle bele po popularnosti slede  crna, tamno siva i srebrno siva.


Pročitajte više

Iznjamljivanje vozila sa ili bez vozača za preduzeća

Iznjamljivanje vozila sa ili bez vozača za preduzeća

​​​​​​​Preduzeća za svoje aktivnosti više ili manje često koriste vozila. Ako im ne treba stalna flota vozila, nego su im vozila nužna povremeno, samo u nekim posebnim prilikama nema potrebe da investiraju u njihovu nabavku i angažovanje stalnih vozača. Za te namene je iznajmljivanje vozila, sa ili bez vozača, veoma praktično, efikasno i jeftino rešenje.


Pročitajte više